Home » Pleinen

Samen bruisen op een plein – iets voor jou?

Burgerhout Bruist staat in het teken van het (zónder winstoogmerk) met elkaar in verbinding brengen van buurtbewoners, lokale ondernemers, verenigingen en stichtingen. Op zondag 10 september 2017 zelf natuurlijk, maar waarom niet ook al in de aanloop ernaartoe? Én naderhand?

Om die verbinding een nog bredere kans van slagen te geven, is samenwerken tijdens de organisatie van het evenement in onze ogen een mooie manier waarop je elkaar kunt versterken en het minder tijd kost om iets te organiseren. Daarom hebben we een aantal pleinen bedacht; verschillende thema’s waarin je ‘jouw ei kwijt kunt’. Of je nou buurtbewoner, ondernemer, lid van een club of vrijwilliger bent, je kunt aanhaken bij een bestaand plein (óf zelf een nieuw plein samenstellen*) en je idee, product/dienst, talent of je hulp inbrengen om de dag zelf tot een succes te maken. Ondertussen leer je je buurtgenoten beter kennen en wellicht heb je daar buiten het evenement om nog veel plezier en profijt van.

De pleinen tot dusver* staan hiernaast/hieronder. Klik op de groene link en je leest er nog veel meer over!

*Als je zelf een idee hebt voor een hier nog niet vermeld plein én mogelijkheden ziet om daarin, samen met andere buurtbewoners, ondernemers enz., een en ander uit te werken voor Burgerhout Bruist, aarzel niet en neem contact op met Team Burgerhout Bruist