Home » Evenement » Parkeren voor omwonenden

Beste Burgerhouter,

Woon je langs het parcours van Burgerhout Bruist? Dan verzoeken wij je vriendelijk om op zondag 10 september 2017 je auto(‘s) tijdelijk ergens anders weg te zetten. We beseffen dat dit lastig kan zijn. Maar voor een gezellig en veilig evenement in de wijk is het wel noodzakelijk dat er op deze dag geen auto’s langs de route staan geparkeerd. Vandaar dit dringende beroep op je medewerking.

De straten van het parcours worden afgesloten voor verkeer; alleen in uiterste noodgevallen kun je met de auto in en uit.

Bezoekers worden geadviseerd om zoveel mogelijk met de fiets of te voet te komen.

AFGESLOTEN STRATEN OF GEDEELTES HIERVAN:

  • Sint Josephsstraat (volledig afgesloten)
  • Van Gilselaan (van hoek St. Josephstraat t/m hoek Knipplein)
  • Knipplein
  • Dr. Schaepmanlaan (van hoek Knipplein t/m hoek Kard. van Rossumstraat)

Wij verzoeken je het parcours autovrij te houden op zondag 10 september van 06.00 uur tot ca. 19.00 uur.

Natuurlijk hopen wij je op zondag 10 september tijdens Burgerhout Bruist te mogen begroeten. Wat kun je zoal verwachten? Een keur aan optredens, heel veel sport, spel, kunst en cultuur, van alles op het gebied van gezondheid, verzorging en duurzaamheid, demonstraties, ondernemers en verenigingen die zich presenteren variërend van makelaar tot jeu-de-boulesclub, van schooncoach tot pedicure en alles wat daar tussen zit. Hapjes en drankjes zullen uiteraard niet ontbreken, evenals de immer populaire rommelmarkt.

Laten we er samen een mooi, gezellig en bruisend evenement van maken!

Vriendelijke groet,

Team Burgerhout Bruist