Home » Evenement » Over Burgerhout Bruist

OVER BURGERHOUT BRUIST

Kom op zondag 10 september 2017 een kijkje nemen in de keuken van de Roosendaalse wijk Burgerhout.

Deze editie van Burgerhout Bruist ‘smaakt naar meer!’ Ondernemers, verenigingen, creatievelingen, scholieren en vrijwilligers uit de wijk stellen een overheerlijk programma samen. Deze keer zal een keur aan geuren en smaken de revue passeren. Geniet van lekkere hapjes en drankjes, optredens, workshops en demonstraties. Beleef van alles op het gebied van sport, spel, kunst en cultuur. En maak kennis met alles rondom gezondheid, verzorging en duurzaamheid. De altijd populaire rommelmarkt ontbreekt uiteraard niet.

Een stukje historie: de eerste Burgerhout Bruist vond plaats in 2008 – voortvloeiend uit het door de gemeente georganiseerde ‘Het Roosendaals Treffen’ – met als doel het (zónder winstoogmerk) met elkaar in verbinding brengen van alle tot Burgerhout behorende woonwijken (onder het tegenwoordige Burgerhout vallen immers ook de Joseph- en de Fatimawijk, Keijenburg en het Villapark). Ook in 2010 en in 2012 bruiste het in Burgerhout. In 2014 sloegen we een jaartje over om in 2015 het evenement nieuw leven in te blazen.

‘Smaakt naar meer’
Na de succesvolle doorstart van Burgerhout Bruist in 2015, is het doel van de organisatie om nóg meer bewoners van Burgerhout met elkaar in verbinding te brengen. Samen eten onderstreept tegelijkertijd de saamhorigheid, de gemoedelijkheid en de diversiteit die zo kenmerkend zijn voor deze wijk. Vandaar de keuze voor het thema ‘Burgerhout, smaakt naar meer’.

 

 

Zelf meedoen aan Burgerhout Bruist? Leuk! Rechtstreeks aanmelden kan via Inschrijven op deze website. Daar vind je informatie over alle mogelijkheden die er zijn. Je kunt ook rechtstreeks een bestelling doen via de online BB shop.

Lees ook zéker even de informatie over onze pleinen, want samen bruisen is misschien wel zo gezellig!

BB shop

N.B. aan Burgerhout Bruist is geen winstoogmerk verbonden.