Home » Evenement

HET EVENEMENT

Burgerhout Bruist! En dat mag iedereen weten.

Na de succesvolle doorstart van het evenement in 2015 is ons doel nóg meer buurtbewoners, lokale ondernemers, verenigingen en stichtingen op een uitnodigende manier met elkaar kennis te laten maken. En dat zijn er heel wat! Want voor wie het nog niet wist; onder Burgerhout vallen de van oudsher zo genoemde Joseph- en Fatimawijk, Keijenburg en het Villapark, ja zélfs de zuidelijke kant van de Boulevard tot aan de Brugstraat en de westelijke kant van de Hoogstraat en de Bredaseweg tot en met de Turkse moskee aan de Bartoklaan.

Samen eten onderstreept de saamhorigheid, de gemoedelijkheid en de diversiteit die zo kenmerkend zijn voor Burgerhout. Het thema van deze editie is dan ook ‘Burgerhout smaakt naar meer’.

Kom jij ook op zondag 10 september 2017 een kijkje nemen in de keuken van onze wijk? Ondernemers, verenigingen, creatievelingen, scholieren en vrijwilligers uit de wijk stellen voor deze dag een overheerlijk menu samen. Een keur aan geuren en smaken zal de revue passeren. Geniet van lekkere hapjes en drankjes, optredens, workshops en demonstraties. Beleef van alles op het gebied van sport, spel, kunst en cultuur. En laat je informeren over gezondheid, verzorging en duurzaamheid. De altijd populaire rommelmarkt ontbreekt uiteraard niet.

Team Burgerhout Bruist zorgt er samen met de hele buurt voor dat het een evenement wordt waar iedereen plezier aan beleeft. Noteer de datum – zondag 10 september 2017 – maar in je agenda.

Wil je ook meedoen aan Burgerhout Bruist? Rechtstreeks aanmelden kan via Inschrijven op deze website. Daar vind je informatie over alle mogelijkheden die er zijn. Je kunt ook rechtstreeks een bestelling doen via de online BB shop.

Lees ook zéker even de informatie over onze pleinen, want samen bruisen is misschien wel zo gezellig!

N.B. er is géén winstoogmerk aan dit evenement verbonden.

Team Burgerhout Bruist

Klik op de groene linkjes hieronder voor meer informatie over:

 over BURGERHOUT BRUIST

 de ORGANISATIE

  INSCHRIJVEN als deelnemer

   PARKEREN voor omwonenden