Home » Evenement

HET EVENEMENT

Burgerhout Bruist! En dat mag iedereen wetenアセンションピアス (アゼツライト、ダンビュライト、フェナカイト、ペタライト、ヘルデライト)ヘブンアンドアース ac5p2【H&E社】.

Na de succesvolle doorstart van het evenement in 2015 is ons doel nóg meer buurtbewoners###TOTO カウンター式洗面器 セット品番【L582CS+TENA41AJ】はめ込楕円形洗面器 台付自動水栓(単水栓?きれい除菌水搭載) 壁排水金具(Pトラップ), lokale ondernemersその他 ダイヤモンド リング ハーフエタニティ 0.5ct 12.5号 K18 ピンクゴールド ハーフエタニティリング 指輪 ds-1238496, verenigingen en stichtingen op een uitnodigende manier met elkaar kennis te laten makenセイコー 掛け時計 「チャイム&ストライク」 RQ306A 【メーカー直送・代金引換不可・時間指定・返品不可】. En dat zijn er heel wat! Want voor wie het nog niet wist【映画ポスター】ロスト・ワールド/ジュラシック・パーク (ジェフ・ゴールドブラム) /ADV-DS; onder Burgerhout vallen de van oudsher zo genoemde Joseph- en FatimawijkErmenegildo Zegna / エルメネジルド ゼニア【メンズ】 【セットアップ・スーツ】【サイズ:46/46(M位)】【中古】, Keijenburg en het Villapark【 業務用 】トップハンドル1ヶ付3段 1T-4-3-GB-2M-7-L, ja zélfs de zuidelijke kant van de Boulevard tot aan de Brugstraat en de westelijke kant van de Hoogstraat en de Bredaseweg tot en met de Turkse moskee aan de Bartoklaanお庭の整理に肥料や道具箱ポリタンクの保管が可能な高機能収納庫.

Samen eten onderstreept de saamhorigheid[送料無料]結婚指輪 ハワイアンペアリング ダイヤモンド ホワイトゴールドk18 結婚記念リング2本セット ミル打ち ハワジュ18k 18金ブライダルジュエリー 【楽ギフ_包装】0824カード分割【コ, de gemoedelijkheid en de diversiteit die zo kenmerkend zijn voor Burgerhout【送料無料/ポイント10倍】ARENA(アリーナ) レディース競泳用水着 POWERSKIN CARBON-ULTRA(パワースキン カーボン・ウルトラ) ハーフスパッツオープンバック【FAR-650. Het thema van deze editie is dan ook ‘Burgerhout smaakt naar meer’.

Kom jij ook op zondag 10 september 2017 een kijkje nemen in de keuken van onze wijk? Ondernemers, verenigingen, creatievelingen, scholieren en vrijwilligers uit de wijk stellen voor deze dag een overheerlijk menu samen. Een keur aan geuren en smaken zal de revue passeren. Geniet van lekkere hapjes en drankjes, optredens, workshops en demonstraties. Beleef van alles op het gebied van sport, spel, kunst en cultuur. En laat je informeren over gezondheid, verzorging en duurzaamheid. De altijd populaire rommelmarkt ontbreekt uiteraard niet.

Team Burgerhout Bruist zorgt er samen met de hele buurt voor dat het een evenement wordt waar iedereen plezier aan beleeft. Noteer de datum – zondag 10 september 2017 – maar in je agenda.

Wil je ook meedoen aan Burgerhout Bruist? Rechtstreeks aanmelden kan via Inschrijven op deze website. Daar vind je informatie over alle mogelijkheden die er zijn. Je kunt ook rechtstreeks een bestelling doen via de online BB shop.

Lees ook zéker even de informatie over onze pleinen, want samen bruisen is misschien wel zo gezellig!

N.B. er is géén winstoogmerk aan dit evenement verbonden.

Team Burgerhout Bruist

Klik op de groene linkjes hieronder voor meer informatie over:

 over BURGERHOUT BRUIST

 de ORGANISATIE

  INSCHRIJVEN als deelnemer

   PARKEREN voor omwonenden