Home » Bingo!

Bingo!

Dinsdagavond 7 april, locatie café De Kroon. Hee, zit dit café niet aan de centrumkant van de Boulevard, dus níet in de wijk Burgerhout? Klopt, maar Team Burgerhout Bruist verlegt graag grenzen. Zodoende toog bingo- en Bruistminnend Burgerhout naar ‘de verkeerde kant’ van de Boulevard voor een gezellige en informatieve avond.

Lokale ondernemers stelden prijzen beschikbaar, waaronder Pieter Joosen de Burgerhoutse Bakker, kapsalon Pure Hair, Dierenspeciaalzaak Willemen, Peter’s PT en De Verfraaiing. Angelique Willems, die tot nu toe niet echt bekend was met het bingofenomeen, presenteerde de avond op charmante en professionele wijze.

Wie wilde weten hoe het staat met de plannen voor Burgerhout Bruist 2015 kreeg geen doorsnee presentatie voorgeschoteld, maar een bingospel dat alle onderdelen van Burgerhout Bruist aan bod liet komen. Het verhaal werd hier en daar op hilarische wijze voorzien van authentiek en oncontroleerbaar dronkenmanscommentaar, steevast eindigend met dát waarnaar velen onder ons twee dagen eerder (paaszondag) nog naarstig op zoek waren “Ei”.

Zij met d’r klei Joke Schippers was de gelukkige winnaar van de hoofdprijs, een pop-up box. Hiermee zal Joke haar keramiekwerken op 14 juni a.s. tijdens Burgerhout Bruist presenteren.

BBingo_vandebakker BBingo_kaart BBingo_presentatie BBingo_JokeSchippers - kopie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *